Professionel Rengøring ApS

Privat rengøring - Fast Rengøringsservice

Send os din forespørgsel

Vælg en eller flere ydelser
Vælg hyppigheden

Slip for bekymringerne med fast rengøringshjælp

Forestil dig, hvor vidunderligt det vil føles, når du ikke skal bekymre dig om kedelige gøremål i hjemmet som rengøring. Du kan vide med sikkerhed, rengøring til private hjem bliver passet af erfarne fagfolk på den bedst mulige måde.

Du kan føle dig tilfreds efter hver rengøring, når du ved, at rengøringsfirmaet har gjort deres bedste for at sørge for, at hele dit hjem er skinnende ren og at du vil være glad, når du kommer hjem!

Vi samler på glade kunder

… og du kan blive vores næste glade kunde. Ring til os i dag.

Pålideligt og kundefokuseret privat rengøring

Rengøring til privat hjem er vigtigt, da et rent, ryddeligt hjem er en grundlæggende nødvendighed for en families ro i sindet, komfort og sundhed. Vi ved, at det er hårdt arbejde at drive en husholdning, og at rengøring er en ekstra byrde.

Rengøring er en nødvendighed i en families liv, da det er måden at sikre komfort og et sundt miljø for familien. Derfor skal rengøringsfirmaet, der sørger for orden og renlighed til din familie, være pålidelige og yde service af høj kvalitet. Lad os se, hvorfor pålidelighed er meget vigtigt?

Hvis rengøringsassistenten fra tid til anden aflyser aftalen, fordi “der er dukket noget andet op”, kan du enten kigge på rodet eller selv gøre rent. Dette er spild af din tid og energi. Og det berøver dig kvalitetstid med din familie eller venner eller måske din egen afslapningstid. Hvis rengøringassistenten kommer, men gør rent overfladisk, er det også irriterende, fordi du har betalt for servicen unødigt. Du ender med at skulle gøre rent efter rengøringsassistenten, og det kan ødelægge din dag, eller endda hele din uge. Det er også et problem, hvis der kommer en ny rengøringassistent hver gang, fordi du skal gentage for dem. Hvad du vil have de skal gøre, og hvordan du vil have det, igen og igen. Det er både irriterende og spild af din tid og energi.

Eller hvis du ikke har al tid og energi i verden til at gøre dette, kan det ske at du må acceptere, at ikke alt er, som du ønsker det.

Alt i alt, hvad vinder du ved at indgå samarbejde med Professionel Rengøring?

“Stabile, pålidelige og højkvalitets rengøringsydelser, leveret af den samme rengøringsassistent til dig hver gang, efter en rengøringsplan skræddersyet til dig.”

Spar dig for besværet med privat rengøring

Glad rengøringsmand

FAQ

Vi hjælper altid gerne med spørgsmål. Her er svar på nogen af dem du allerede nu måtte have.

Det vigtigste for os er, at have god kommunikation med vores kunder, så vi kan tilfredsstille deres behov. Vores personale har stor erfaring med rengøring, de er pålidelige og de holder en høj standard. Takket være mine 13 års erfaring i marken, har jeg haft mulighed for at kortlægge behovene og udvikle et stringent kvalifikationssystem i min virksomhed og med mine kollegaer.

Når en kandidat har opfyldt de specifikke krav, vil de blive trænet og derefter gennemgå en periode med on-the-job træning i omkring 1 måned. Og fra det øjeblik, de begynder at arbejde, foretager jeg en stikprøvekontrol af kvalitetet på hver af mine kollegaer. På denne måde kan vi opretholde en stabil og pålidelig kvalitets rengøringsservice.

For nye kunder inspicerer vores supervisor kvaliteten af de første par rengøringer, baseret på kundens personlige ønsker. Som grundregel i vores virksomhed, er det altid den samme kollega, som laver rengøringen og de gør rent efter Rengøringsplanen, som bliver udarbejdet på forhånd.

Dette sparer vores kunder ulejligheden, ved at skulle gentage deres specifikke krav igen og igen.

En anden vigtig ting om Professionel Rengøring er, at der er ingen opsigelsesfrist eller fast takst. Du betaler kun for det udførte arbejde. Når du vil kommunikere noget til os, bliver det en smidig og hurtig proces. Vi er altid tilgængelige og vi står til din rådighed for enhver forespørgsel.

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds.

Hvis der er brug for det, kan vores kollegaer starte rengøring næsten med det samme. Selvom vi har et hav af kunder, betyder vores organisation, omfattende netværk af kontakter og udarbejdet uddannelsessystem, at vi kan komme hurtigt i gang.

Tid er den mest dyrebare skat

Kan du være fuldstænding rolig angående renligheden af dit hjem, hvis rengøringsbyrden bliver taget af dine skuldre. Hvis ting ikke går efter planen, kan det være en rigtig gene.

Hvorfor kan vi levere en pålidelig og høj kvalitets privat rengøring?

Danmarkskort

Vi dækker det meste af Sjælland

Vores kunder vender ofte tilbage med gode anmeldelser og positiv feedback. Derfor bliver vi også ofte henvist til af vores kunder. Det gør også, at vi kører langt for at finde de helt rigtige løsninger til vores kunder.